Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy

#




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy

KATALOG KSIĘGOZBIORU Czytelni Naukowej Nr IV





Szukanie pozycji

Przeszukiwanie po indeksie:






Znaleziono 17 pozycji o tematyce: Żywność - technologia

Zmiana sposobu wyświetlania:

book
x

Biotechnologia żywności : praca zbiorowa

Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2003.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8320424488
x
Okładka pozycji 8320424488

Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywno ści :...

Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2000.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8301187794
x
Okładka pozycji 8301187794

Enzymy w technologii spożywczej

Tytuł oryginału : "Enzymes in food technology, ".

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2016.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8301187794

Jakość i bezpieczeństwo żywności : uwarunkowania surowcowe,...

Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8301142545
x
Okładka pozycji 8301142545

Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu :prac a zbiorowa...

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2004.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8375831476
x
Okładka pozycji 8375831476

Konsument na rynku nowej żywności : wybrane uwarunkowania spożycia...

Jeżewska-Zychowicz, Marzena

Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2009.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8374174749
x
Okładka pozycji 8374174749

Kształtowanie jakości żywności

Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2010.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8374174749

Podstawy technologii gastronomicznej : praca zbiorowa

Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2003.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8374174749

Przeciwutleniacze w żywności : aspekty zdrowotne, technologiczne,...

Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8372448094
x
Okładka pozycji 8372448094

Przetwórstwo rolno-spożywcze : wybrane zagadnienia...

Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2007.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8372448094
x
Okładka pozycji 8372448094

Przetwórstwo rolno-spożywcze : wybrane zagadnienia...

Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8309010273
x
Okładka pozycji 8309010273

Technika ekstruzji w przemyśle rolno-spożywczym

Mościcki, Leszek

Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 2007.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8309010273

Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego : surowce

Skrabka-Błotnicka, Teresa

Wrocław : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego, 2007.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8375830208
x
Okładka pozycji 8375830208

Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności

Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8372447837
x
Okładka pozycji 8372447837

Wybrane zagadnienia z technologii żywności

Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 837417174x
x
Okładka pozycji 837417174x

Żywność bezpieczna dla konsumenta

Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2006.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8320429161
x
Okładka pozycji 8320429161

Żywność modyfikowana genetycznie : poradnik konsumenta

McHughen, Alan

Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2004.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły


Więcej stron



Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy